Cégtörténet

A Herold Trans Kft 2000-ben alakult 1 db betonszállító mixerrel, 2004 évre már 5 db autóval rendelkezett a cég.

Az évek során a tulajdonosok folyamatosan bővítették a gépjármű parkot, ennek köszönhetően egyre jobban bővült a megrendelők köre is. Magánszemélyektől elkezdve kisebb - nagyobb cégeken keresztül eljutottunk a legnagyobb megrendelőkhöz.

2008- ig csak a mixeres és pumix jellegű szállítással foglalkozott a cég, ekkor kezdtünk el nyitni a betonpumpák fele is, ami mára felépült annyira, hogy jelenleg 20 db mixer autó és 11 db betonpumpával rendelkezik a cég, 24 -44 méter közötti hatótávolsággal.

Ahhoz, hogy elértük jelenlegi abszolút piacvezető pozíciónkat, szükség volt a kiemelt partnerek maximális támogatására és megbecsülésére, valamint cégpolitikánknak köszönhetően a nagy beruházások elnyerésére.

2010-re már olyan partnerekkel dolgoztunk, kiemelt szerződéssel, mint a Strabag Hungária Kft, Frissbeton Kft győri, csornai, pápai, veszprémi telephelyei, Holcim Magyarország Kft, Betonpartner Kft, Betonpumpa Unio Kft, csak hogy a legnagyobbakat említsük.

Ausztria fele való terjeszkedésünk gyümölcse a Kirschner GmbH, WKF GmbH, Wopfinger GmbH, akik a főbb megrendelőink voltak.

Jelenleg 20 db mixer autó és 11 db betonpumpával rendelkezik a cég, 24 -44 méter közötti hatótávolsággal, így bizton állíthatom, hogy a legnagyobb beton szállító céggé nőttük ki magunkat a régióban.

 
Széchenyi terv